Om os

SulfiLogger-sensorenTM er udviklet og produceret af Unisense i Danmark.

SulfiLogger A/S er en corporate spin-off af Unisense A/S.

Efter at have udviklet forskellige sensorer til måling af opløste gasser i de sidste 20 år har vi mangeårig og grundig erfaring inden for sensorkonstruktion, udvikling og anvendelse til forskningsinstitutter, universiteter og industrien.

Den første generation af H2S-sensorer blev håndfremstillet og specialbygget til hver bruger. I årenes løb har vi udviklet flere tilpassede versioner til de specifikke behov i hver forskergruppe.

Baseret på et behov fra de industrielle brugere om at opnå mere præcise målinger af H2S-niveauer i kloaksystemer, olie- og gas og biogasproduktion, udviklede vi en H2S-sensor til industrielle formål – SulfiLoggerTM-sensoren. Vi udnyttede den eksisterende teknologi fra de håndlavede sensorer til en mikrofabrikeret platform for at forbedre sensorens ydeevne og gøre den velegnet til automatiseret produktion.

Mikrosensorer til videnskabelig forskning
Du kan læse mere om Unisense og virksomhedens sortiment af mikrosensorer og udstyr til mikroskalaforskning på unisense.com.

Kvalitetsledelse
SulfiLogger A/S er ISO 9001:2015 certificeret til produktion, salg, support, innovation og udvikling af sensorer og målesystemer til laboratorie-, industri- og feltbrug.

Desuden er vi ISO/IEC 80079-34:2018 certificeret til fremstilling af egensikre sensorløsninger.

Betalingsoplysninger
Bankkonti

Kontakt os

  SpildevandBiogasNaturgas

  Kontakter

  Søren Porsgaard, Ph.D.
  Søren Porsgaard, Ph.D.CEO
  Kirsten Habicht, Ph.D.
  Kirsten Habicht, Ph.D.Sales Application Specialist
  Ebbe Kruse Vestergaard, Ph.D.
  Ebbe Kruse Vestergaard, Ph.D.Head of Business Development
  Kim P. Karlson
  Kim P. KarlsonSales Engineer