Om os

Vores mission er at genopfinde den mikroelektrokemiske sensor og ændre måden, hvorpå svovlbrinte pålideligt måles i industrielle applikationer.

SulfiLogger-sensorenTM er udviklet og produceret af SulfiLogger i Danmark.

Efter at have udviklet forskellige sensorer til måling af opløste gasser i de sidste 20 år har vi mangeårig og grundig erfaring inden for sensorkonstruktion, udvikling og anvendelse til forskningsinstitutter, universiteter og industrien.

Den første generation af H2S-sensorer blev håndfremstillet og specialbygget til hver bruger. I årenes løb har vi udviklet flere tilpassede versioner til de specifikke behov i hver forskergruppe.

Baseret på et behov fra de industrielle brugere om at opnå mere præcise målinger af H2S-niveauer i kloaksystemer, olie- og gas og biogasproduktion, udviklede vi en H2S-sensor til industrielle formål – SulfiLoggerTM-sensoren. Vi udnyttede den eksisterende teknologi fra de håndlavede sensorer til en mikrofabrikeret platform for at forbedre sensorens ydeevne og gøre den velegnet til automatiseret produktion.

Mikrosensorer til videnskabelig forskning
Du kan læse mere om Unisense og virksomhedens sortiment af mikrosensorer og udstyr til mikroskalaforskning på unisense.com.

Kvalitetsledelse
SulfiLogger A/S er ISO 9001:2015 certificeret til produktion, salg, support, innovation og udvikling af sensorer og målesystemer til laboratorie-, industri- og feltbrug.

Desuden er vi ISO/IEC 80079-34:2018 certificeret til fremstilling af egensikre sensorløsninger. (Quality assurance notification EU & Quality assurance notification UK).

IECEx Quality Assessment Report Summary.

Jobs
Find alle ledige stillinger på vores karriereside.

Betalingsoplysninger
Bankkonti

Kontakt os

  Kontakter

  Søren Porsgaard, Ph.D.
  Søren Porsgaard, Ph.D.CEO
  Claus Behrens
  Claus BehrensGlobal Sales Lead
  Kim P. Karlson
  Kim P. KarlsonSales Engineer
  Anne-Sophie Martinsen
  Anne-Sophie MartinsenSales Engineer
  Jonas Lindberg
  Jonas LindbergSales Engineer
  Konstantina S. Rengi
  Konstantina S. RengiSales Engineer